Afrifa: “Jeg ville have dem til at forstå, at Israels folk er i live”

Velsigne Afrika Natten fra torsdag til fredag ​​noterede han en historisk bedrift for israelsk sport, da han formåede at vinde en guldmedalje ved verdensmesterskabet under 20 år, da han formåede at falde med 20 sekunder og sætte en konkurrencerekord i heatet på 19,96 sekunder optaget . Den unge sprinter, der var på samme liste med Usain Bolt, fortalte, hvad han oplevede i et interview med Sportzender.

“Jeg kan stadig ikke fordøje det. Det er et øjeblik, jeg drømte om, men jeg var ikke sikker på, om det ville ske. Jeg ville jagte drømmen, men jeg vidste ikke, det ville ske. Resultatet overraskede mig mest af alle. Jeg er overrasket over mig selv og nu både europæisk andenplads og nummer fire i historien ved siden af ​​den legendariske Bolt. Jeg er virkelig overrasket og kan stadig ikke bearbejde dette øjeblik.”

Afrifa fortalte om sin personlige udvikling: “Jeg arbejder hårdt, investerer hele mit liv i denne ting. Jeg er velsignet, så jeg vil fortsætte med det til det sidste. Hvis jeg har det i mine hænder og fødder, hvorfor så ikke bruge det. Det ville ikke Det er ikke sket uden min træner Yigal. Jeg vil også gerne takke Atletikforbundet, Maccabi Tel Aviv Association og Shufersal for deres økonomiske støtte.”

Verdensmesteren under 20 talte om følelserne: “Jeg kunne ikke tro, jeg kom under 20 sekunder, det er ikke normalt. Jeg troede ikke, det kunne ske, absolut ikke. Jeg sagde, at hvis jeg var tæt på de lave 20’ere, d tag det med kærlighed Under dette løb var jeg bekymret, jeg var stresset og jeg var spændt En VM-finale for anden gang Midt i løbet indså jeg, at jeg var tæt på Tobogo og sagde, at jeg måtte blive hos ham, og jeg følte, jeg havde det i mine ben, og jeg tog titlen som verdensmester i 200’eren”.

Om følelserne efter sejren sagde han: “Jeg havde ikke forventet, hvad der skete med mig på min mobiltelefon. Hele Israels folk og alle venner og familie sendte beskeder, selv fra udlandet. De sagde, at de var stolte af mig “Det er skørt, og jeg havde ikke forventet det, det var fantastisk. At være på podiet var spændende, Israel øverst, det var det, jeg ville have det til, at de ville forstå, at Israels folk er i live.” Det var vigtigt for mig at være på podiet med flaget, og håbet var et meget spændende øjeblik.”

Ind i branchen: “Jeg vidste ikke mere, end hvem der lægger mærke til. Jeg drømte ikke om at blive sprinter, jeg spillede fodbold, indtil jeg var 14. Jeg ville gerne være som Pogba. Det havde ikke noget med mig at gøre, men jeg kom ind i denne virksomhed og indså det potentiale, jeg har.”

Han sagde om resten af ​​vejen: “I dag rykker vi videre til München til EM. Det er stadig svært at give slip på dette, vi er meget spændte, men vi forlader Colombia og i Tyskland giver vi slip og fokuserer på næste konkurrence Alle, der kender mig, ved, at jeg er meget sulten og fast besluttet på at lykkes. Jeg investerer meget i dette Jeg har potentialet til at lykkes Jeg tror på, at jeg kan nå flere store etaper Hungeren inde i mig Hungeren i mig

Leave a Comment