Klinger: ‘Holdet er blødt, ikke i mit billede og ikke i mit billede’

Det mest overraskende resultat i Toto Cuppen i aften (onsdag) kom fra nord, da nytilkomne Benny Raina Hapoel besejrede Haifa 1:3. Det skal bemærkes, at holdets træner, Adham Hadia, ikke var i stand til at stå på stregerne, da han endnu ikke har et “Pro”-certifikat. Til gengæld vejledte cheftræneren, Nir Klinger, sine praktikanter og veg ikke tilbage for kritik til sidst.

“Gruppen er blød og giver op, hverken i mit billede eller i mit billede,” sagde han klinger. “Hun spiller ikke, som jeg vil have hende til. Lyspunktet er, at problemet var så åbenlyst, så hun tændte alle klokker og røde lys. Hun vækkede os fra den fantasi, vi var i, at det kunne fungere. Bare har tid til at finde ud af det.” konkurrencen er det, der betyder noget. Jeg vil ikke miste nogen, og jeg lover, at det vil ændre sig.”

Om det begrænsede antal fans, der jubler over hovedet på ham, sagde Klinger: “Jeg har ikke hørt noget, men publikum har ret. Hvis jeg kunne være med, skrige og klappe, ville jeg gøre det af hele mit hjerte. Her er hvad vi fortjent i dag . Jeg lover, at vi vil gøre det rigtigt, og jeg vil tage det hele på mig selv.”

Oded Kotterder stod på vindernes linjer i stedet for Dia konkluderede: “Det er faktisk Toto Cuppen, men vi har opnået en kæmpe sejr. Dette er den første officielle kamp, ​​og at vinde som denne er ingen joke. Dette er en historisk sejr, “Det er vigtigt, at vi er klar i konkurrencen. Vi vil kæmpe og gøre alt, hvad vi kan for at være et stærkt hold. Jeg håber, at Adam får godkendelsen, og at han bliver på stregen.”

Træner for Hapoel Hadera Asaf Nimanic Holdt fødderne på jorden i slutningen af ​​1:2-sejren over Bnei Sakhnin: “Vi tager Toto Cup-kampene som forberedelse til den ægte vare, og der er meget at lære. Vi skal styrke os på to positioner og ledelsen ser det. Vi må ikke blive forvirrede, det vil ikke være nok til konkurrencen.”

taber træner Haim Sylveo Det lyder faktisk opmuntrende: “Vi spillede fantastisk i første halvleg, men mod et hold, der spiller sådan, skal man score, når man kommer i situationer, og man skal passe på ikke at blive stukket. Det vidste vi, men vi blev stukket. .” Vi har været i nok situationer, og jeg er blevet opmuntret.”

Leave a Comment