Se Maccabi Haifas nye hymne

Maccabi Haifa følger Liverpool og store klubber i Europa. Efter at 30.000 fans deltog i en af ​​Sami Ofers produktioner og oplevelser i går, da stadion blev tændt op med tusindvis af mobiltelefoner og hendes søn Barbies anden sæsons mesterskabssang “Og jeg synger til dig fra tribunen” blev spillet, blev holdet for en træk, at sangen bliver en hymne før hver kamp, ​​og publikum vil ryste spillerne ved at stå på græsset og lige før kampens start.

“I år har vi opgraderet alt et skridt videre, og tiden er inde til, at fansene har deres egen hymne, der vil blive spillet, som det skete i går. Det var et af højdepunkterne i det, der skete, og det er ikke passende for dette nummer at blive spillet,” sagde de i klubben. Maccabi Haifa klip rettigheder.

Maccabi Haifas nye nationalsang

Sangtekster

hver fredag
Sommerfuglene kommer op.
Jeg skal møde dig i morgen
hver lørdag
dig og mig
Jeg tænker på at fortælle dig det
du er min første kærlighed
Min enhed, min grønne
Kun med dig ved jeg, at det er for evigt
hele mit liv
min mester

Så jeg synger for dig, fra tribunen
Hele Carmel ryster
Bare vent til vi ankommer
Det gør mig skør
Alt dette grønne
Jeg ser i dine øjne
Når dette er dette, er dette dette
dans med dig, træd med dig
Syng højest fra hjertet

Endnu en søndag
tæller dagene
Det er her, længslen begynder
At se dig på banen
Venter hele ugen
Fordi du er min første kærlighed
Min enhed, min grønne
Kun med dig ved jeg, at det er for evigt
Hele mit liv, min mester

Så jeg synger for dig fra tribunen
Hele Carmel ryster
Bare vent til vi ankommer
Alt dette grønne driver mig til vanvid
Jeg ser i dine øjne
Når dette er dette, er dette dette
dans med dig gå med dig
Syng højest fra hjertet

Champions League kan vinde spillernes dobbelte stipendier

I mellemtiden, hvis Maccabi Haifa-spillere i sidste sæson blev generøst belønnet af boss Yaakov Shahar med en engangsbevilling på NIS 50.000 brutto pr. spiller for kvalifikation til Conference League-gruppespillet, så ser det ud til, at tilskuddene kunne blive meget højere i år. på hvilken gruppespil holdet når, Champions League eller Europa League.

Forudsat at Maccabi Haifa når Champions League, kan tilskuddet gå op til NIS 100.000 for hver spiller, da oprykning til Champions League kan give klubben 80 millioner NIS og muligvis mere. På den anden side vil en gruppespilsoptræden i European League Haifa indbringe NIS 50 millioner, og under alle omstændigheder vil bevillingen her være efter chef Yaakov Shahars skøn.

Yaakov Shahar (Omari Stein)

Det ser i hvert fald ud til, at spillerne selv i European League vil blive belønnet med en større bonus end sidste år, hvor de spillede i den tredje vigtigste satsning. Udover den særlige bonus, som spillerne kan modtage som en hyldest til Shahar, vil medlemmer af det professionelle personale og en betydelig del af klubbens medarbejdere også modtage store belønninger. Indtil da skal drømmen fortsætte: “Vi vil klare opgaven i omkampen mod Limassol om først og fremmest at sikre Europa League, og så vil vi tænke på, hvordan vi kommer til den ægte vare, som er Champions League”, de sagde. sagde til mesteren.

Du kan også lytte til episoden via en app Spotify og .’s podcast-apps Mørk og fra google.

Leave a Comment