Shum afviste tilbud om at sælge KPS

Det israelske sportsprogram sendes hver aften i samarbejde med ONE fra 18-20. Sportsprogrammet kan høres på Radio Tel Aviv (102FM), Radio Haifa (99,5FM og 107,5FM), Radio Jerusalem (101FM) og Radio Kol Haim HaAdom i Eilat. Udover alle respektable kanaler sendes programmet også her på hjemmesiden.

I aften i sportsprogrammet vil vi forberede os til Maccabi Haifas kamp mod Apollon Limassol i Champions League-kvalifikationen, vi vil tale om den komplicerede situation i Beitar Jerusalem og diskussionen om den, der fandt sted i dag. Vi vil også referere til Aden Karatsevs overgang fra Maccabi Netanya til Dynamo Moskva og til Hapoel Kfar Sabas fans protest mod ejeren Yitzhak Shum.

Kadosh: ‘Selv hvis Abramovich vil købe, vil han ikke sælge noget’

En af fansene af Hapoel Kfar Saba og lederne af protesten mod Yitzhak Shum, hellig jubilæum Han sagde om emnet: “Det, der sker med ham, gør ondt på dig, det gør ondt på os alle. Jeg voksede op i et fodboldhus, og jeg havde plakater af Shum og Eli Yani. Jeg var begejstret i knæet, da jeg så ham foran af ham.” så mig stå.”

Yitzhak Shum (Haggai Michaeli)

Er du Ofers bror?
“Ja”.

Din bror Ofer er Manchester City-fan nummer 1 i Israel.
“Ja (griner), men jeg er fan af Nottingham Forest, vi er rykket en klasse op i år.”

Nosovski kom her for et par dage siden, og jeg fik ting om uregelmæssighederne i foreningen omkring økonomien.
“Nosovsky arbejdede frivilligt. Isaac er en figur for os, og da han overtog klubben, var den person, der formidlede, Moti Verbbaum. Jeg blev udnævnt til administrerende direktør i klubben. Alle karaktererne blev udpeget på det tidspunkt, der var stor glæde ved at klub med mange abonnenter og billetter og en krise startede med Dago, jeg vil ikke gå ind i, hvad der derefter skete, fordi det er unødvendigt. Der var et stort hul mellem klubben og offentligheden. Jeg synes, det er vigtigt, at du ved, hvad der er på græs sker har ingen effekt. Yitzhak Shum gik op og ned med os. Selv i Premier League så du løsrivelsen, var der ingen vision.”

Lad adgangskoden stå. Hvad er beskyldningerne mod dem?
“Der er fire retssager verserende mod fans. Fansene er vrede på Isaac for ikke at gøre noget. Forskellen mellem dig og Isaac er, at du driver en privat klub, og han driver en offentlig klub.”

Hvis der er underskud på kontoen, hvem bringer så pengene?
“Boss. Har Yitzhak Shum investeret i klubben?”

Yuval Kadosh, Artzi ben Ya'akov og Yitzchak Shum (Shahar Gross)Yuval Kadosh, Artzi ben Ya’akov og Yitzchak Shum (Shahar Gross)

Ejerne får yderligere 2 eller 2 en halv fra lotteriet, flere penge fra kommunen og sponsorer og resten af ​​huset.
“Så lad ham komme og sige: Her er penge, jeg har taget med hjemmefra. Klubben vil for altid være fans,” vi har været igennem rædsler gennem årene, vi har rejst til de første ligabaner i Givat Olga. en dag han vil ikke være der, og vi bliver. Jeg har ingen personlig interesse.”

Du er i politik, ikke?
“Jeg er et samfundsmenneske, jeg ledede foreningen Ezer Mezion, Makkabien.”

Er du kandidat til formandsposten for foreningen?
“Dette er valg uden nomineringer. Vi er tre personer, der har indsendt tre nomineringer. Jeg har ikke købt billet i årevis, og det vil jeg ikke. Med det Shum-familien repræsenterer, er jeg ikke villig til at betale. Jeg boykotter og kommer ikke til retten. Jeg tager til udekampe. Jeg er ikke klar til at komme.”

Hvis du bliver valgt, hvad sker der så i morgen?
“Vi vil sende en besked til Isaac og bede ham sætte sig ned. Jeg henvendte mig til hans søn for at sætte generationerne på det rene, før han begyndte at rode. Se, hvordan tribunerne ser ud ved kampe i Loyta. Han repræsenterer ikke samfundet. Fodbold er for masserne, for sjov, for sjov.”

Idan Shum (Ahmed Morra)Idan Shum (Ahmed Morra)

Er det en grund til at kaste fakler mod hans hus? Jeg har billeder og lad dig ikke narre. Accepter sandheden.
“Der er forskel på avoca og avoca. Jeg har ikke brug for, at du viser mig videoen. Der har været en berettiget protest under Shums hus i tre måneder.”

Jeg er ikke enig med dig. Hvis du kaster en fakkel og skriver “Shum Family of Thieves”, hvad stjæler han?
Lad os se. Lad ham komme og bevise for os, at der er bøger – lad ham komme og bevise. Han bad mig ikke om en segl, han blev ved med at sige ‘fans skal betale mig penge’ For at sige, at klubben er til salg, han modtog to tilbud om at sælge klubben og afviste dem. Selv hvis Roman Abramovich tilbyder ham, vil han ikke tage imod det, for det kan han ikke. Isaac satte pengene ind som et lån fra ejeren. I morgen tidlig frigiver vi klubben.”

Kadosh tilføjede: “Du sidder fast med én gnist, det er ikke godt, at det skete, men det er kun én gnist, jeg kan ikke kontrollere alle. Der var omkring tyve demonstrationer, og for nylig blev en rød linje krydset. Det var en dreng, der var ikke i familie med os og gik en tur, rapporterede vores fans ham. Det beskadigede endda naboernes ejendom, og vores fans finansierede i fællesskab reparationen.”

Yitzhak Shum indrømmer, at han ikke har modtaget et tilbud fra nogen, og det er Tabib heller ikke. Han hævder, at holdet ikke er til salg, men alle, der ønsker holdet, er velkomne til at tale med ham. Hvad har ændret sig nu, hvor du ikke arbejder i klubben?
“Jeg er fan af holdet, jeg sagde op og ville ikke fortsætte. Min interesse er at redde holdet.

Hapoel Kfar Saba fans (Shahar Gros)Hapoel Kfar Saba fans (Shahar Gros)

Hvordan løser du problemet?
“Da du spurgte mig, hvad der har ændret sig mellem dengang og nu, kom jeg til et punkt, hvor jeg ikke kunne håndtere, hvad der skete i klubben, så jeg gik.”

Jeg ser Shum, en over 70 år gammel fodboldlegende, lide, fansene protesterer, og holdet lider. Hvordan kan parterne samles?
“Fra dette til et slagsmål? Fire fans er afvist. Vi vil have dem til at stoppe chikanekampagnen. Et samfund kan ikke operere omkring en chikanekampagne. Hvorfor løb Moti Verbbaum væk?”

Yitzhak Shum (Radad Jabara)Yitzhak Shum (Radad Jabara)

Leave a Comment